Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen.

Magia spojżenia - wszystko się zmienia.
Siła słowa - życie od nowa.
Zaczynamy się zmieniać i wszystko doceniać.
Tylko czy się uda? Czy najgorsze przetrwamy?
Od dzisiaj siebie mamy ! Wygramy !
Jestem tu dla Ciebie i Ty jesteś tu dla mnie.
Powoli się budze , oczy otwarte..
Płacz i krzyk .To wszystko miliony warte!
Sen marzeniem .Jawa koszmarem . Ty moim czarem!

2590 wyświetleń
19 tekstów
2 obserwujących
  • Julka 10

    23 April 2011, 01:00

    Krótko i..na temat :):) ładne dla..."Kogoś" przesłanie.
    pozdrawiam ...Julka