Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Łykam powietrze jak lekarstwo
I którego jak na lekarstwo jest tyle
Bandażuję myśli w szarości
Myślące oczy zaklejam plastrem pozoru
W myśli zakrapiam w niewidoczność
W myśli wcieram maść z
niezapominajek

....

Prawdopodobnie coś tu jeszcze zmienię...

29 250 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
  • krysta

    4 October 2014, 22:58

    ciekawy wiersz...
    pozdrawiam :)