Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciekawa ciekawość

Ludzka skłonność
O duszy niedbałość

Ciekawa tajemnica
Pytań studnica
Odpowiedzi szczypta
Lecz jak to zakwita
Podnietą zachwyca

Rozczarowanie niemałe
Gdy tajemnica okaże się
Prawdziwym banałem

Zaczyna się od stopnia
A kończy w miejscu
Niskim pełnym ognia

I gdy przyjdzie trwoga
To pomocy szukasz
U samego Boga

http://www.youtube.com/watch?v=9FpwoBit6gs

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    30 May 2013, 11:43

    Pozdrawiam CIĘ Joanno.

  • Papużka

    30 May 2013, 11:21

    :)

  • M44G

    30 May 2013, 09:24

    Jest u nas ciepło i Tobie jeszcze większego ciepła życzę Droga Krysiu.