Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podroby

Ludzie to konserwy
z problemami

mężczyzna świeci guzem
na czole
kobieta trzyma książkę ściekającą
zrozpaczoną twarzą okładki
na kolana wspomnień

bombaż
niektórzy wybuchają
mordą do konduktora
szarzyzna poprzyklejana do szyb
jak płowa gazeta
powiewa w pociągu

na peronie stał święty
z butelką win bez korkociągu...

128 107 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • sprajtka

    4 September 2015, 07:54

    Jak ja Cię lubię czytać;)