Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pryncypia

Ludzie są dziś przyrośnięci do dewiz
Trudno, że mobilnych, o innych zapomnieli
To wszystko jest na przemiał
Wszystko do stracenia, życia
Przeliczalne na materialne wartości
Sam wybierasz stopień zmielenia
Matryce zachowań kształtują struktury
Mury budując gdzieś tak pomiędzy
Lecz mury runą, runą, runą
...
Jeśli nie dasz im zwyciężyć

9831 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
  • nicola-57

    5 September 2015, 21:15

    Bdb