Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kot i Mysz

Lubisz się mną bawić…
Taka zabawa w kotka i myszkę
Ty KOT
Ja myszka…
Biedna szara MYSZ
Zagubiona w wielkim świecie…

Ty ogromny kocur
z ostrymi szponami
które wbijasz w moje serce
i rozrywasz śmiejąc się głośno…

Jesteś jak KOT…

Czaisz się jak kot…

atakujesz w najmniej oczekiwanym momencie
pożerasz mnie by najeść się do syta…

Jesteś jak KOT
bawisz się uczuciami…

A ja niewinna szara mysz
która nie wie jak się przed tobą bronić…

472 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!