Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lubię

Lubię spacerować
W deszczu

Podniebne łzy
Otulają
Szczelną kurtyną

Mokną smutki
Rozpuszczają się
Rozpacze
Topią żale

Lubię spacerować
W deszczu

Tylko on
Ciągle jeszcze
Na mnie leci

7787 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
  • Malusia_035

    31 August 2015, 11:42

    bardzo ładny

    Pozdrawiam :)

  • Cris

    30 August 2015, 13:26

    ''Lubię'' Twój wiersz.
    Pozdrawiam.
    :)

  • nicola-57

    30 August 2015, 12:55

    ależ uśmiechnięta puenta..., bardzo ZA :)