Menu
Gildia Pióra na Patronite

modlitwa ufności

lubię
gdy czekasz na mnie
bo wiem
że Twoje ramiona
zawsze gotowe przytulić
ukoić dusze zranioną
lubię
kiedy mnie witasz
uśmiechem
radością w oczach
przy Tobie
nie wstyd mi płakać
bo wiem
jak bardzo mnie kochasz
lubię gdy
troszczysz się o mnie
jak nikt dotąd
tego nie czynił
więc ufam Ci
bezgranicznie

Miłości moja jedyna.

31 413 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • 8 January 2018, 00:27

    Dobranoc :))

  • 7 January 2018, 22:00

    Dziękuje :)

  • Naja

    7 January 2018, 20:12

    Piękne wyznanie, bo piękne relacje... :-)