Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co ja lubię..

lubię gdy cisza znienacka cichutko puka w moje szyby..
i kiedy ramiona słońca pieszczą moją szyję..
i gdy poezją świeci mi w oczach..
i gitar ostrą rozmowę..
lubię też jak ogień w piecu śpiewa..
i jak lasy historie opowiadają ..
jak kot magicznie ziewa..
i kiedy oczy twoje mnie dotykają..
i kiedy oczy twoje wołają..
dedykowane ..

13 667 wyświetleń
116 tekstów
19 obserwujących
  • zlo282

    28 June 2012, 13:22

    a ja ciebie lubię zatem zabieraj :)

  • giulietka

    27 June 2012, 19:22

    Jest w nim coś, co i ja lubię...
    Zatem zabieram!;)