Menu
Gildia Pióra na Patronite

Labirynt

Liryczna pustka w mojej głowie
Cisza powoli zamienia się w hałas
Nie wiem co napisać
Dużo słów
krzyków
Nie rozpoznaję w nich Twojego głosu
Zwątpiłam ,
w która stronę powinnam iść
Tyle nierozpoznanych twarzy
Zgubiłam się,
szukając Ciebie
Gdzie jesteś?
Czuję tylko Twój zapach,
kieruję się nim
O nie!
Co się dzieje?
Tracę trop,
mój instynkt zanika
Blednę
Nie mogę złapać tchu,
duszę się w sobie
Braknie mi sił
Odchodząc,
zabrałeś mi tlen
Teraz
nie potrafię już życ

1660 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!