Menu
Gildia Pióra na Patronite

Więcej nie trzeba

Łez już nie mam
Patrzyłam jak za gwiazdami nocą lecą
Bo im nie trzeba mówić - wiedzą
jaki ich cel istnienia

1642 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!