Menu
Gildia Pióra na Patronite

Długi wiersz o budowie męskiego czło

Leżę w łóżku
Marzę o c
Ciekawym śnie
Bo lubię sny takie
Czuje wtedy pod
Podprogową moc
Taką siłę ma noc

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • aloya

    30 March 2016, 23:54

    Tak ...noc jest czarodziejką , a ona ma potężna moc .
    Bardzo przenikliwy wiersz.
    Pozdrawiam:))

  • M44G

    30 March 2016, 08:52

    Niech Twój dzień będzie miłym dniem. Dzięki

  • krysta

    30 March 2016, 08:36

    ...a jaka wypoczęta... ;)
    Pozdrawiam na dzień dobry :)

  • M44G

    30 March 2016, 08:32

    Mam nadzieję że spałaś dobrze.

  • krysta

    29 March 2016, 23:30

    Świetny mini...wiersz. ;)
    Miłych snów.