Menu
Gildia Pióra na Patronite

Maskarada

Kusiłam bezkarnie los
tańczyłam na linie ze śmiercią
łamałam obcasy i serca
stąpając po cienkim lodzie
kpiłam w twarz przeznaczeniu
aż zadrwił ze mnie los
jednym prawdziwym spojrzeniem
uwiódł mnie zwykły człowiek

137 939 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    11 November 2013, 12:05

    Bardzo, bardzo dziękuję za wszystkie wpisy.
    Rzadko tu zaglądam, tym więcej mam radości w jednej dawce:)

  • Kamil Borkowski

    10 November 2013, 02:48

    cudne

  • 15 September 2013, 20:52

    Chciał byś myślała, że zwykły... jak inaczej mógłby trafić do niezwyklego serca?
    bardzo ładne.
    Pozdrawiam. :)

  • Adnachiel

    15 September 2013, 12:17

    Znalazłem perełkę :)

  • onejka

    15 September 2013, 10:51

    Zazwyczaj miłość przychodzi z najmniej oczekiwanej strony.

  • motylek96

    15 September 2013, 10:36

    jednak nadzwyczajna musiała to być osoba

    pozdrawiam:)