Menu
Gildia Pióra na Patronite

pył

kup maskę
idź !
nie pozna cię świat
nazwiesz się
"nikt"
jak miliony

krople krwi
spod kół samochodu
bezimienne
chwilowa sensacja
szpalty w tabloidzie

kup maskę
idź !
by przeminąć ...

159 532 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • RozaR

    16 March 2014, 16:36

    Cho cho - no no - fiu fiu . Proszę proszę .