Menu
Gildia Pióra na Patronite

„Autoimproabstrakciografia”

Kto wrogiem mym?
A honorem osłonięty
Przyjacielem w oczach mych
Kto za dużo wie? Niczego się nie nauczył
Mądry, głupi jeden pies
Człowiek, żyć musi
Kto za mocno ze mną przystaje?
Wrogiem mojego lustra się staje
A kto mną być chce
Kaftan zakładam
Nie to nie ja, to nie sam
Lecz on, bo on mym jest
Miłość rozdaje
Nie potrzebuje tyle wzruszeń
O właśnie taki mam gest
Każdy ma swe myśli, każdy ma swój rozum
Ja to ja weź to zrozum

http://www.youtube.com/watch?v=pyewz3w3pnA

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    24 May 2013, 22:02

    AgaZo to może sam tytuł by wystarczył, jak myślisz? Miłych snów

  • M44G

    24 May 2013, 20:45

    A kim innym miałbym być ? Xavier Pozdrawiam