Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przedawkowanie łez.

Kto łzy do żyły dawkuję na siłę
Zapychając mózgu stronice
Nie jest świadom tego
O tym, że miejsce musi na nie być
Bo gdy nie ma, to i tak tam wejdą
Wpychane, niechciane, zamieszkają
Pamięć o naszym „ pielęgniarzu”
Czasem bezpowrotnie zapominając

https://www.youtube.com/watch?v=djU4Lq_5EaM

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    7 July 2015, 18:23

    Jeszcze raz dziękuję. Miłego wieczoru.

  • M44G

    3 June 2015, 20:57

    Jak i ja Ciebie. Miłego wieczoru.

  • Malusia_035

    3 June 2015, 20:53

    na pewno zatrzymuje treścią

    Pozdrawiam :))

  • M44G

    3 June 2015, 18:14

    Dziękuję Lolu i Tobie Dorotko za Opinię. Miłego popołudnia.

  • M44G

    3 June 2015, 18:13

    Jako optymisty jeszcze mi nie grozi, wolę naturalny stan NIRVANY.