Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Księżyc mi się dziś przyglądał
Krzyczał coś bezgłośnie
Okrył się gwiazdami
I szatą z nieba utkaną

I chociaż głośno mówił
Ślepa słuchem pozostałam

Pozwolił mi powietrze w milczeniu spijać
I swoje niebo namalować
Odetchnąć
Myślom moim zatańczyć

A później słowa jego
Wiatr mi przyniósł
Sny marzeniami czytaj
Mówił

3277 wyświetleń
44 teksty
2 obserwujących
  • mill

    26 April 2015, 21:37

    ...śliczny bo wyszeptany ;p ....

  • PainWithoutLove

    25 April 2015, 20:32

    piękny wiersz :)

  • krysta

    25 April 2015, 16:25

    bardzo ładny wiersz..
    pozdrawiam :)

  • ~~Lotta

    25 April 2015, 16:24

    Coś w tym jest.
    Pozdrawiam.