Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krwawię,krzyczę
karmisz mój ból
leżę obudzona
w czerni nocy
rozdarta pomiędzy
fragmentami prawdy
moje uszy słyszą tego
czego nie powinny
moje usta nie powinny smakować
tego co zasmakowały
jestem jak miejsce zbrodni
twoje odciski palców
wszędzie wokół mnie
jeśli nielegalne jest
pragnienie ciebie
myślę, że łamię prawo
słyszę alarm
czuję się zatrzymana
stop!ręce do góry!nie ruszaj się
zostałam przestępcą nocy.
https://www.youtube.com/watch?v=QfeOiEJklAk

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • DnL

    27 March 2015, 17:04

    Można się zaczytać...
    Pozdrawiam