Menu
Gildia Pióra na Patronite

Opis sytuacji

Krwawe słońce świeci już dla innych
Gwiazdy też nie dla nas palą
Białe oko księżyca płacze nad utopionym sensem
Strażnicy absurdu wciąż stoją na posterunkach
W tłumach nadal pogwizduje pustka
Znowu gonimy nic
Znowu porzucamy coś
A Ziemia wciąż toczy się po orbicie samozagłady

357 wyświetleń
5 tekstów
1 obserwujący
  • Divergent

    28 November 2015, 22:39

    #Thebestkasiaa dziękuję, cieszę się, że się spodobało :) Pozdrawiam :)

  • Thebestkasiaa

    28 November 2015, 22:29

    Prawie wszystko można powiedzieć za pomocą słów...
    Ciekawe !
    Pozdrawiam