Menu
Gildia Pióra na Patronite

W Krajobrazach Życia.

Kruchością swą umieram
jak każdy
każdy umiera
lub ewentualnie ginie
gubi się
gdzieś wędruje po obłokach duszy
ale ja...
umieram
- zatracam się.

81 777 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • vikkka

    20 March 2014, 08:26

    Ładnie