Menu
Gildia Pióra na Patronite

krople
szepczą na dachach
mówią o ludziach,
na których spadły ostatnim razem
schowaj parasol i
porozmawiaj z nimi

791 wyświetleń
7 tekstów
1 obserwujący
  • 8 August 2014, 14:39

    Piękny, przemawia do mnie. Naprawdę ciekawe spojrzenie

  • Hyperion

    29 July 2014, 22:50

    Dziękuję Wam :)

  • Malusia_035

    29 July 2014, 12:26

    ładny :)

    Pozdrawiam :)

  • samotna_

    29 July 2014, 09:00

    Ciekawe :) Pozdrawiam