Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wojna w oczach

Krople deszczu spadają samotnie na ziemię
Nic nie znaczące w górze
Siłą są na dole
Człowiek pojedynczy znokautowany przez trudy
Wygranym się staje, gdy tworzy wspólnotę
Nic nie znaczy na górze
Bo nie poznał miłości na niskim padole

5705 wyświetleń
65 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!