Menu
Gildia Pióra na Patronite

listopadowy deszcz

kroplami deszczu
odchodzi dzień
szumem liści
szepcze żegnaj

podążam tam
gdzie chowa się w mrok
na cmentarzysko
chwil minionych
by kwiatów polnych
położyć wiązankę
na cichym grobie
miłości tragicznie skończonej

kroplami deszczu
i łez ...

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!