Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fruto del tiempo

Kończy się i zaczyna
Zaciera się i ginie
Początek koniec ściga
Co było, to i minie

Coraz bliżej tego
Coraz dalej tamtego
Nie myślałbym
Że tutaj bym był

Wszystko się miesza
Dzień z nocą
Miłość z przemocą
Moc z niemocą

Przeszłość
Teraźniejszość
Przyszłość

Trzy owoce czasu

Kwiat
Owoc
Nasiono

https://www.youtube.com/watch?v=wq4xj_rXvWo

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    4 April 2018, 22:42

    Dzięki Kati. Miłych snów.

  • kati75

    4 April 2018, 10:11

    fajne Marian;)pozdrawiam

  • M44G

    1 April 2018, 16:47

    Dzięki Artur. Wesołych Świąt.

  • MyArczi

    1 April 2018, 16:39

    przyjemny

  • M44G

    1 April 2018, 14:57

    Wesołych Świąt Mirku. Dzięki.

  • fyrfle

    1 April 2018, 11:22

    Twój wiersz jest jak plon stukrotny, zaczyna się nasionem, potem jest kwiatem, a owoc jest piękną diamentową koroną. Dobrych Świąt

  • M44G

    31 March 2018, 21:13

    Smacznego jajka RozaR. Dzięki.

  • RozaR

    31 March 2018, 21:05

    No z polotem i w pięknym tempie nadto jasne i treściwe .
    Uznanie .