Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dieta Oczyszczająca

Kołysze się moja wolność
na nitkach decyzji
podjętej sercem co umierało.

Podmuchem wiatru muska ciszę
co w duszy usiadła
by spocząć.

Wsparcie budzi kobiecość
osnutą opowieścią o tym, że "być może".
Kłoci się ciało z rozsądkiem
o pierwszeństwo zmysłów.

Wypluwam skrawki potrzeb
o smaku pragnienia
by ugasić je mogły Twe dłonie.

78 919 wyświetleń
936 tekstów
120 obserwujących
  • Ahawah

    29 August 2011, 22:17

    faktycznie, wolność tak często-a może zawsze-kołysze się na nitkach decyzji...

  • meedea

    29 August 2011, 12:25

    :)

  • słoneczniki

    29 August 2011, 09:20

    "Prowokujesz" do zamyśleń...
    Mega plus!

  • Brill

    29 August 2011, 09:03

    Mocność. nie da się rozwlekać, jeśli się wie o co chodzi. Po prostu mocność.