Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kołysząc na wietrze wspomnienia
powieki zamyka świat

Ciężko zasypać wśród śpiewu
przebytych dróg

Powoli cichutko
nucę kołysankę snom
wtulając się w ciemności ramiona

5395 wyświetleń
68 tekstów
1 obserwujący
  • Cris

    7 October 2016, 23:08

    ładne to kołysanie
    :)