Menu
Gildia Pióra na Patronite

tylko sen

Kolejny raz piszę to samo zdanie.
Każdą myśl, to co nie było wypowiedziane.
Widzę oczami wyobraźni Ciebie,
każdą emocję, przygnębienie.

Zaczynam słowa, ale ich nie dopowiadam.
Mówię co myślę, omijam tylko niektóre zdania.
Nie widzę Cię kolejny dzień,
coraz bardziej myślę, że to był tylko sen.

777 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!