Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

kolejny papieros
wokół petów setki
jak dni przeżyte
spalone na stosie

wieczności

kolejna szklanka
butelek stos
kropla za kroplą się wylewa
minutom przynosząc

śmierć

kolejna działka
biały pyłek unosi się
wdychasz kolejną ścieżkę
cholernemu życiu mówiąc

cześć

kolejna noc
unurzana w koszmarnych snach
wstajesz na kacu
obok ciebie leży ona

beznadzieja

159 533 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!