Menu
Gildia Pióra na Patronite

ty wiesz, ty znasz

kochasz naszą krew
słodki jej smak
w mroku pożądania
delikatny dreszcz

ty wiesz
ty znasz

płaczesz i się śmiejesz
w paranoi życia
zapachem kwiatów
zgniłych upojona

ty wiesz
ty znasz

kiedyś zrozumiem
gdy dane mi będzie
mroczny świat
bezlitosnych twych snów

ty wiesz
ty znasz

co to nienawiść
wojna i tortury
upiorny śmiech kata
wśród krzyku rozpaczy

ty wiesz
ty znasz

bo jesteś tym wszystkim
ostatecznym rozwiązaniem
ostatnią stroną
księgi żywota każdego

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 31 March 2012, 09:50

    zwierciadełko cóżem Ci uczynił
    że znów minusa bez komentarza zostawiasz
    jakże mam warsztat swój naprawić
    gdy nie wiem gdzie błąd mój
    gdzież tkwi ten problem słowny
    zwierciadełko czy to tak ładnie
    zostawiać bliźniego w potrzebie ?

    a całej reszcie za wizyty dziękuję ...serce me się raduje żem czytany :)))