Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walentynki szeptem

Kochana.. Pozwól, że dziś szeptem będę mówiła o miłości.
Że nie będę krzyczeć mimo naszej odległości.

Bo ten dzień jest już pełen przekrzykujących się ludzi.
Bo w tym dniu połowa osób nagle się budzi.
Wygląda to komicznie - nagle sobie przypominają.
Że świata poza połówką nie widzą, że tak bardzo kochają.

A przecież My kochamy się każdego dnia.
I każdego dnia rozkochujesz mnie od nowa.
I każdy dzień jest dla mnie najpiękniejszy.
Bo mam Ciebie – adresatkę Moich miłosnych wierszy.

I nie tylko w Walentyki, lecz każdego dnia przy Tobie czuje się jak w niebie.
Dlatego dziś wśród krzyku - Ja szeptem będę mówić o miłości do Ciebie.

26 525 wyświetleń
322 teksty
3 obserwujących
  • rastanatusia

    17 February 2018, 16:30

    Bardzo dziękuję :)

  • zapach_bzu

    17 February 2018, 10:54

    Ładne wyznanie miłości :)

  • rastanatusia

    16 February 2018, 14:50

    Optymizm zawsze przy mnie, Moja miłosć również :) Dziękuję za opinie i zapraszam serdecznie na Moją stronę
    na facebooku - https://www.facebook.com/innastronaduszy/ :)

  • fyrfle

    16 February 2018, 13:17

    Kawał pięknego optymizmu i prawdziwej miłości.