Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** Zachody..

Kocham te zachody słońca
Gdy Wtuleni w Swoje Ramiona

Oplatamy się Jak
Anielskimi skrzydłami

Wpatrujemy się w ostatni
promyk zatapiającego się

Słońca w jeziorze
Naszych Marzeń

Na Tafli wody widzimy
spełniające się Nasze sny

Pragniemy by Ta chwila
Trwała już wiecznie...

Jesteś taki Ciepły..ღ

Kochanemu ...N .ღ

29.05.2014
Malusia_035

Jeżeli już używasz mojego wiersza podaj autora :) pozdrawiam i dziękuje za uwagę ! :)

56 061 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • 29 May 2014, 14:09

    Beztrosko, radosnie, pięknie:) Ważne są takie chwile, by na stare lata mieć co wspominać:)
    Pozdrawiam...

  • ~~Lotta

    29 May 2014, 13:08

    romantycznie :) pozdrawiam

  • krysta

    29 May 2014, 12:25

    ''...zachody słońca...''
    a tyle radości ...ładny wiersz...
    pozdrawiam Malusia :)

  • 29 May 2014, 12:21

    Podoba mi się ... ^^
    Pozdrawiam