Menu
Gildia Pióra na Patronite

nad życie

kocham cię życie,
chyba za bardzo,
bo ponad życie,
choć pędzisz już z górki
i ciągniesz mnie za sobą,
staram się bardzo,lecz
nie zawsze nadążyć mogę...
zatrzymaj się życie
choć na moment,
niech sobie makijaż poprawię
i podrapię się w nogę,
niech chwilkę odpocznę
i znów mogę ruszać w drogę...
tylko weź mnie za rękę,
moje kochane życie,
pójdźmy powoli razem tam,
gdzie tak gwiazdy świecą...

4033 wyświetlenia
19 tekstów
1 obserwujący
  • Renika

    18 January 2017, 14:36

    Dziękuję Pytio!

  • Pytia

    25 November 2016, 21:45

    świetne