Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zgubić Marzenia

Kochałam Zycie Bo Byłeś na Nim
Ty Dla Mnie Ty...Jedyny....
Ale Ty potrafiłeś Odebrać mi Marzenia...
Nie Zaufam Już Nikomu....
Bo To Ja żyłam Dla Ciebie...
Nie Mogę Uciec Przez życiem
Bo Najpierw Musze Je Pokonać...
Teraz Już Wiem Ze Najgłębiej Patrzą
Oczy Które Najwięcej Płakały...
Czy W Moim Sercu Jest Wystarczająco
Dużo bandaży żeby opatrzyć wszystkie rany...
Proszę O Jedno...
Jeśli myślisz ze mnie Już nie ma...
Pomyśl Czasem Ze Byłam...

1884 wyświetlenia
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!