Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ta Właściwa Miłość

Jaco2109

Kochaj mała z całej siły, kochaj tego kto jest miły.
Kochaj tego kto pamięta, dla którego jesteś święta.
Kochaj mocno kochaj w wierze, całym sercem tylko szczerze
Kochaj tak jak Kocha Ciebie tu na ziemi, potem w niebie

2421 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!