Menu
Gildia Pióra na Patronite

O niej

Kobieto
piękna bestio
o wybujałych kształtach
okaleczonej wyobraźni
Pięknem oczu
nadal spoglądasz
jak się Tobą duszę
Z uśmiechem na twarzy
odgarniasz blond włosy
spychając ze swego ramienia
to co po mnie zostało

Istoto kamienna
mieczem zadrości
chwasty podcinasz
Czarując wszystkich
sama siebie zabijasz

39 258 wyświetleń
551 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!