Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sufity

Klęczę samotnie
Choć niedawno stałem
Łapię oddech i milczę
Błądzę dookoła wzrokiem

Niby bez zmian
Tylko jedno dziwi
Dookoła jedna ściana
I cztery sufity

48 119 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • PetroBlues

    2 February 2012, 12:18

    Wiele jeszcze mi technicznie brakuje, ale dziękuję Danusiu:)

    Miło że zajrzałaś do moich starszych wpisów:)

    Pozdrawiam:)

  • Pytia

    2 February 2012, 11:30

    echhh...Ciebie nie można pomijać...Twoje wiersze zapierają oddech w piersiach