Menu
Gildia Pióra na Patronite

nad przepaścią

kilka słów
niczym kroki
w otchłań

na krawędzi snu
gdzieś
w między-bycie
szukam liter
słów
wersów
litanii miłości

balansując na krawędzi
snu

159 533 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Julka 10

    19 February 2017, 00:25

    Witam..dawno nie pisałam, a wiersz balansuje o tej porze na...granicy snu ;))