Menu
Gildia Pióra na Patronite

zegar

kilka chwil
uderzeń zegara
radość i smutek
miłości poryw

pocałunek
i więcej nic

za dnia horyzontem
jesieni kolorami
płatkami śniegu
na progu

a zegar wciąż
odmierzać będzie czas

więc nie płacz ...

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Sokrates

    10 August 2012, 13:18

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
  • 6 August 2012, 18:17

    dziękuję Wam :) miło że ktoś czyta ...inaczej czy miało by to sens ?

    :)))

  • Elizabetta

    6 August 2012, 18:06

    Piękny wiersz:)

  • R.A.K.

    6 August 2012, 18:03

    Fajny wiersz... lubię Cię czytać.

    Pozdrawiam.