Menu
Gildia Pióra na Patronite

egzystencja

kilka chwil
nierealny błysk
uciekam
wciąż uciekam w noc
zbijając latarnie

ogłusza mnie cisza
mami mrok

moje życie

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!