Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ku niebu.

Kiedy zaczyna się noc
I umiera dnia moc

Ja do snu kładę się
I o Tobie tylko śnię

Za każdym oddechem mym
Próbuje być kochankiem Twym

I choć to marzenie tylko jest
I ja wiem, że to nie jawa, lecz sen

I każdy dzień zabiera życie me
Bo czym jest życie bez Ciebie?

To ja do przodu wypinam mocno pierś
Oczy ku niebu, dłoń zaciśnięta w pięść

I uparcie podążam drogą swą
Chcę wytropić Twej miłości woń

I tak szybko nie podam się
W serce swe złapię Cie

http://www.youtube.com/watch?v=kr6qr1AWRko

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    24 January 2014, 23:08

    Miłych snów Droga Elu.

  • Naja

    24 January 2014, 23:08

    Bardzo ładny wiersz :-)
    Nie poddawaj się Marjanie... Dobre sny się spełniają.

    Pozdrawiam na dobranoc :-)

  • M44G

    24 January 2014, 13:06

    Ja Ciebie tęż Natalio pozdrawiam i Dziękuję za odwiedziny i tak miłą opinię.

  • Janya

    24 January 2014, 10:02

    Piękny wiersz:))

    pozdrawiam:)

  • M44G

    23 January 2014, 21:10

    Droga Basiu i Tobie też jak najmilszych snów.

  • M44G

    23 January 2014, 20:42

    Miło mi Krystyno miła
    Niech i Tobie
    Wielka miłość się przyśniła.

  • krysta

    23 January 2014, 20:40

    Świetny wiersz...
    pozdrawiam