Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
51 606 wyświetleń
595 tekstów
70 obserwujących
  • Sierjoża

    25 October 2020, 18:23

    Chyba z papiru tealetowego

  • Prof. dr WALINA FANDANGO

    11 September 2019, 20:33

    Dla Pana drewniana

  • Sierjoża

    11 September 2019, 18:23

    Pani uczona czy z plastiku?

  • Prof. dr WALINA FANDANGO

    31 August 2019, 11:50

    Doradzam wyprać mózgownicę. Prof.dr WALINA Fandango

  • Sierjoża

    18 June 2015, 15:17

    Prosze bardzo

  • Sierjoża

    21 March 2015, 15:42

    Szambo musi być pełne wszak " codzienna kąpiel warunkiem zdrowia" Miłego!

  • 20 March 2015, 22:15

    to nie śmieszne dziołchy, to śmierdząca sprawa ;)))) Wiesiu wyłaz, dość tych luksusów, wołaj Balbinę niech szambuje ;))))) ha,ha,ha :)))))

  • zielonomodra

    20 March 2015, 12:04

    Ha ha ha...gratuluję poczucia humoru