Menu
Gildia Pióra na Patronite

„Kiedy”

Kiedy w końcu połączą się nasze dłonie,
W delikatnych pocałunkach splotą się nasze wargi.
Moje serce z miłości aż płonie,
Rozpalając się aż do granic.

Kiedy ujrzymy się ,
I nasze serca mocniej zabiją,
A to co przyrzekane,
Wypełni naszą przyszłość.

Bo kiedy to nastąpi,
I skończy się oczekiwanie.
Strach odejdzie na zawsze w cień,
I piękniejszy będzie każdy nowy poranek…

17 023 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • słoneczniki

    6 September 2012, 07:01

    Wiersz z nadzieją w tle na lepsze jutro...

  • agniecha1383

    5 September 2012, 21:45

    Witaj...bardzo ładne to Twoje Kiedy:)pozdrawiam

  • 5 September 2012, 19:24

    siema graba... to ja starsza pani ..z kabaretu od'' pozoru cnoty na pokaz''' cha.. z przymrużeniem oka miłego wieczoru

  • misiek45

    5 September 2012, 18:16

    Piękne słowa i tego co piszesz Ci życzę -pozdrawiam serdecznie

  • 5 September 2012, 18:15

    Bardzo piękny przekaz wiarę nadzieję , zaufanie
    odczytuję w podtekście...pozdrawiam