Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Kiedy to się zaczęło?
Pogubione myśli odbijane od ścian
Wrzeszczą tą przeklętą ciszą
Zawsze tam gdzie boli najbardziej

Sam już nie wiem kiedy to było
Nie tak dawno się zdaje
Zakurzone fotografie wspomnień
Coraz bardziej niszczeją

Uwikłany bez tchu w pajęczą sieć
Spokojnie czekam na koniec
Jednak pragnę czegoś jeszcze
Wystarczy mi jedno

Kolejny dzień by przebić ten mur smutku
By uporać się z duchami delirium
Sączącymi mój los jak świeżą kawę
Niby Werter bez ostatniego aktu

21 861 wyświetleń
154 teksty
80 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!