Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak na wszelki wypadek

kiedyś, spóźniona o kilka imion
dziś udam, że nic nie znaczysz
choć myśli jednym słowem wiążesz

zaścielę łóżko grzechem
tak na wszelki wypadek
pod twoją nieobecność
pomysły udomowię

będą jak znalazł, gdy wpadniesz…

i dłonie napięte rozmyślaniem
pobudzą zmysły na końcu języka
po twarzy spłyną muśnięć plejadą

i szeptem na skroni położysz się…

ostatnim kocham

na dobranoc…

21 300 wyświetleń
183 teksty
42 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!