Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nowe życie

Kiedyś spotkałem upadłego anioła
Krzyczał : uratuj mnie!
Stałem pomiędzy życiem a śmiercią
W tym kataklizmie
Byłem tam zupełnie samotny
a anioł krzyczał: uratuj mnie!
Nie było nikogo
Czułem strach i zagubienie
Czułem chłód i rozpacz
I to czego tylko potrzebowałem
siły i wiary
To czego tylko chciałem
światłości
tego cennego życia
Poczułem chwytając anioła w ramiona
Poczułem ciężar gwałtownej łaski
Gdy budowałem nadzieję
Spadając w pusta przestrzeń
w zamian
On dał mi cenny dar
który pozwolił mi zapomnieć
o całym smutku i rozpaczy
On dał mi cenny dar
siłę i wiarę
On dał mi Nowe Życie

https://www.youtube.com/watch?v=0LQWu6FHOoQ

14 699 wyświetleń
98 tekstów
5 obserwujących
  • Specyk;)

    20 February 2015, 22:12

    Dziękuje;)

  • ewelli

    20 February 2015, 09:54

    Nowe życie - szansa świetny wiersz