Menu
Gildia Pióra na Patronite

One day

Kiedyś przyjdę
ostatni raz
popatrzę moimi
oczami w zachwycie

kiedyś będę
takim szeptem wiatru
który będzie tulić
twoje policzki

sercem wtulonym w twoje
promykiem słońca
gdy niebo zasnują
czarne chmury

będę żyła w cieple
twojego serca
ono zawsze będzie
moim domem

https://www.youtube.com/watch?v=onNaYvNVXis

65 919 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • 30 June 2018, 11:01

    Taaa, obiecanki cacanki... :P:D
    Ładne.
    Pozdrawiam. :))

  • 29 June 2018, 10:36

    tak pieknie w słowach subtelnych o pożegnaniu, które w pewien sposób trwa