Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedyś

Kiedyś może będzie.
A może i nie.
A może będzie gorzej.
A może wszystko się zmieni.
A może na dobre.
A może i nie.
A może tylko tak mówią.
A może tak naprawdę nie myślą.
Na pewno nie wiedzą.

Wiersz autorstwa Impossibleworlds.

55 wyświetleń
2 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!