Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy śmierć
przytuli Twe lica,
gdy poczujesz oddech tępy
wtem przypomnij sobie słowa
wiecznej przysięgi:
,,Będę kochała aż do śmierci"

No i spełniło się
com powiedziala
w połowie...
Bo jam kochac przestała,podczas
gdy Ty leżysz martwy w grobie

21 322 wyświetlenia
240 tekstów
2 obserwujących
  • zapach_bzu

    3 October 2014, 17:53

    Przewrotny. Ciekawy. Lubie takie wiersze ;)