Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie wszystko jak się zaczyna tak się kończy

Kiedyś grałem na komputerze,
Teraz gram w piłkę nożną.

Kiedyś nie miałem przyjaciół,
Teraz mam kilka zaufanych.

Kiedyś nie wychodziłem z domu,
Teraz nie ma mnie w domu.

Nie koniecznie wyszło mi na złe,
To co kiedyś żyłem bo tym się
znudziłem i już nie powrócę.
Teraz sens życia znam i od niego
nie odwracam się jak kiedyś.
Realizuję marzenia i to, że gdy,
miałem 5 lat komputer uratowało
mnie, przed byciem samotnym
w domu siedzącym szesnastolatkiem.

6587 wyświetleń
93 teksty
2 obserwujących
  • awatar

    28 November 2010, 13:32

    miesiączka wszystko tłumaczy ?, pozdr.

  • Afela

    27 November 2010, 22:00

    Czemu dzisiaj dajesz prawie wszystkim minusy? Zły dzień?

  • awatar

    27 November 2010, 19:38

    wiersz to to nie jest, pozdr.