Menu
Gildia Pióra na Patronite

kiedy serce czyste

kiedy serce czyste,
świat pięknieje z każdym dniem,
sprawia iż żyć dalej się chce.

kiedy serce czyste,
miłością obdarzasz,
wszystkich bez wyjątku.
Młodych starych bogatych i biednych,
bo wiesz że wszyscy ludzie są na ziemi potrzebni.

kiedy serce czyste,
upajasz się naturą.
serce wkładasz w swoją pracę,
nie traktując jej jak powinność.

kiedy serce czyste…..

17 026 wyświetleń
89 tekstów
2 obserwujących
  • misiek45

    1 August 2012, 21:29

    I oby takie czyste pozostało na zawsze-pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru